Od poslední aktualizace z 10. května v seznamu certifikovaných přijímačů přibylo dalších 60 zařízení, informoval server DigiZone.cz

Seznam přijímačů DVB-T2, které získaly certifikaci Českých Radiokomunikací a mohou se tak pyšnit pečetí „DVB-T2 ověřeno“, se začátkem června rozrostl na 900. Jak upozornil server DigiZone.cz, od poslední aktualizace z 10. května přibylo dalších 60 televizorů a jeden set-top-box. Web poznamenává, že zatímco set-top-boxů je v seznamu pomálu, certifikací již prošly stovky televizorů. Nejnověji jsou na webu www.dvbt2overeno.cz přidány přijímače od společností Sony a Toshiba.

Novým set-top-boxem v seznamu je Maxxo DVB-T2/HEVC-265 s verzí firmwaru „May 25 2017 17:46:14“, upozornil DigiZone.cz. Od Sony získalo certifikaci 30 nových televizorů, přijímače značky Toshiba se v seznamu certifikovaných přijímačů objevují vůbec poprvé. Ne všechny televizní přijímače schopné reprodukovat vysílání českých sítí DVB-T2 ale prochází certifikací. Odmítl ji například výrobce a distributor set-top-boxů značky TechniSat Digipal.

Štítky