Rocková televize dosud vysílala v části multiplexu 4 a pražské Regionální síti 4. Oba multiplexy Radima Pařízka jsou plné, zbývají jen dva regiony v multiplexu 4.

Beznadějně plná je od tohoto týdne pozemní televizní Regionální síť 7, kterou diváci znají především díky HD verzím programů České televize. Poslední programovou pozici v ní obsadila televize Rebel 2 – Slušnej kanál, která patří provozovateli multiplexu Radimu Pařízkovi. Regionální síť 7 tak aktuálně nabízí sedm televizních stanic na šesti programových pozicích: ve standardním rozlišení obrazu ČT Déčko/ČT art, Kinosvět a Rebel 2, v HD kvalitě programy ČT 1, ČT 2 a ČT Sport. Rocková televize Rebel 2 vysílá v obou multiplexech Radima Pařízka, kromě Regionální sítě 7 také v multiplexu 4.

V celoplošné síti 4 ale Rebel 2 využívá pouze ty vysílače, pro něž operátor nezískal klienty z řad regionálních televizí. Aktuálně se tak děje v Praze, středních Čechách a na Vysočině. Do konce loňského roku vysílal Rebel 2 v multiplexu 4 také ve východních Čechách a v Ústeckém kraji, zde jej ale postupně nahradily regionální televize TV1 a rtm+. Ke konci loňského roku Rebel 2 ukončil souběžné vysílání v pražské Regionální síti 4 v metropoli ho lze naladit už jen v celoplošném multiplexu 4. Ten je už také zcela obsazen programy a může nabídnout jen regionální vysílání v Praze a na Vysočině (pokud by zde skončil Rebel 2).

Štítky