Obě akce patří mezi nejznámější odborné konference zaměřené na druhou televizní digitalizaci a digitální rozhlasové vysílání.

Letošní ročníky odborných konferencí DIGIMEDIA 2018 a Radiokomunikace 2018 mediálně podpoří server Televizníweb.cz. Redakce zajistí online zpravodajství z obou akcí, které patří mezi nejznámější tradiční setkání odborné veřejnosti zabývající se televizní a rozhlasovou digitalizací. Třináctý ročník konference DIGIMEDIA 2018, který pořádá Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace (AČRA MK) se uskuteční již ve středu 6. června 2018 v Kongresovém sálu České televize v Praze na Kavčích horách. O programu konference jsme podrobně informovali v samostatném článku, registrace účastníků probíhají přes web www.acra-mk.cz.

Konferenci Radiokomunikace 2018 pořádá 23. až 25. října 2018 pardubická společnost UNIT v Kulturním domě Dukla v Pardubicích. Letos jde již o 28. ročník. První den konference bude tradičně zaměřený na DVB-T2 a DAB, druhý se bude věnovat mj. standardizaci sítí 5G pro mobilní datové a hlasové služby. Podrobný program akce a podmínky registrace jsou k dispozici na webu www.konferadio.cz.

Štítky