V pořadí třetí levný set-top box se zdvojenými tunery uvádí překvapivě značka Tesla. Staví se tak po bok TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tuner a Optex ORT 8932-HD.

Díky zdvojeným tunerům DVB-T/T2 (HEVC i H.264) je například možné jeden televizní pořad sledovat a druhý ve stejnou dobu nahrávat. Ve výbavě ale také najdete konektor RJ-45 pro připojení k domácí síti, resp. internetu, díky kterému můžete přehrávat internetová rádia nebo si zjistit jaké bude počasí. K dispozici je i nahrávání a sledování živého televizního vysílání s časovým posunem (TimeShift).

K TÉMATU:

Tesla Duplex T2 podporuje zvuk v Dolby Digital Plus, obrazový výstup může jít od rozlišení 576i po 1080p. Čtyřmístný displej zobrazuje číslo sledovaného televizního kanálu, v pohotovostním režimu pak aktuální čas.

Přes rozhraní USB, které dovoluje využít média se souborovými formáty FAT32 nebo NTFS, jdou také přehrávat multimédia a výrobce mj. hovoří o formátech JPEG, MP3, MKV a DivX s titulky.

Vedle Ethernet (LAN) na zadní straně najdete i HDMI, plný SCART, digitální koaxiální audio výstup, USB 2.0 a také anténní vstup a výstup. Rozměry přijímače jsou 185 x 36 x 120 mm, hmotnost 500 gramů, napájecí zdroj je externí.

Štítky