Amiko A5 Combo představuje řešení postavené na o. s. Android a kompletně osazené tunery pro satelitní, kabelový i pozemní příjem s kompresí HEVC.

Tento kodek by měl zvládat jak tuner pro DVB-T2, tak pro DVB-S2, navíc až v rozlišení 4K, tedy 2160p. Amiko A5 Combo si však poradí i se signálem s H.264, zabudované HDMI 2.0 dokáže Ultra HD (4K) dostat i na kompatibilní televizor. Podporováno je také tzv. společné ovládání HDMI (CEC).

Základem přístroje je čtyřjádrový procesor a samostatná grafická karta Mali-450MP, nechybí čtečka karet UNI/Conax (FastScan u FreeSatu i Skylinku) a díky oficiálnímu operačnímu systému Android 7.1 je tu i přístup do tržiště aplikací Google Play/Store. Díky zabudované Wi-Fi (2,4 GHz) a funkci Wi-Fi Miracast je rovněž možné sdílet obrazovku z mobilu či tabletu.

Multimédia lze přehrávat jak z USB 2.0, tak ze sítě (DLNA, Airplay, VPN) a můžete k tomu využít řady aplikací z Google Play, včetně prostředí Kodi.

Rozměry set-top boxu jsou 140 x 31 x 100 mm, spotřeba v pohotovostním režimu nižší než <0,5 W, zdroj napájení je externí.