Během čtrnácti dnů by měla být u nás ke koupi novinka vypadající tak trochu jako tablet, ale vybavená plnohodnotnými rozhraními. Poslouží nejen jako malý televizor, ale i jako originální set-top box.

Kvůli tomu má Maxxo mini TV HD T2 zabudováno několik „dospělých“ rozhraní. Především běžný anténní konektor, který najdete na horní straně, a výstup HDMI. K dispozici je ale také tlačítko úplného vypnutí, výstup na sluchátka a A/V vstup a A/V výstup. Nechybí ale ani USB 2.0.

Obrazovka má úhlopříčku 9″, tedy 23 cm, a rozlišení 1 080 x 720 bodů. Zabudován je – podle společnosti Expro Mobil – tuner pro příjem DVB-T a také DVB-T2. Ten by měl fungovat jak v podobě nastupujícího zemského standardu s kompresí H.265/HEVC, tak s H.264. Tu lze využít v příhraničí.

Rozhraní USB dovoluje přehrávání multimédií a nahrávání pořadů, k dispozici má být rovněž sedmi denní programová nabídka EPG a teletext.

Rozměry televizoru jsou 260 x 159 x 18 mm (švh), hmotnost je 500 g. V ceně dostanete napájecí adaptér 220 V/12 V, nabíječku do auta (12 V), aktivní anténu, dálkový ovladač a A/V kabel. Zabudován je také lithium-polymerový akumulátor (LiPo) s kapacitou 2000 mAh.