Novinka má zvládat i bezdrátové streamování hudby přes Bluetooth, přehrávat muziku či mluvené slovo přes USB a nechybí ani linkový audio vstup.

RX-D70BT se vyznačuje především rozměrným displejem s bílým podsvícením a deseti tlačítky pro přímou volbu stanic. Fungovat bude i mimo 230 V, protože ho můžete napájet z baterií a v tomto případě má vydržet až pět hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Panasonic uvedl televizory s obrazovkami OLED

Displej zobrazuje i hodiny, přes propracovaný časovač můžete naprogramovat přehrávání na kteroukoli dobu v týdnu. Nastavit mu lze i hlasitost a zdroj hudby. K dispozici je rovněž automatické vypínání přijímače (Sleep), které ho po stanovené době uvede do pohotovostního režimu.

Zesilovač o výkonu 2x 2 W (RMS) napájí dva širokopásmové stíněné reproduktory o průměru 8 cm, k dispozici je i ekvalizér s pěti režimy a speciální basový režim. Tuner FM s RDS dovoluje do paměti uložit až 30 stanic, DAB/DAB+ je na tom stejně.

Rozměry Panasonic RX-D70BT jsou 310 x 128 x 205 mm, cena ani datum uvedení na český trh oznámeny nebyly. Na oficiální webové stránce je pouze nápis „již brzy“.

Tuner DAB/DAB+ najdete u novinek pro rok 2019 například i u mikrosystémů Panasonic SC-HC412 a Panasonic SC-PMX92 (na snímku).

Štítky