UVNITŘ VIDEO – Přes nový on-line projekt iPrima Videopůjčovna můžete zhlédnout nejrůznější snímky a také hlavní seriály FTV Prima, a to až týden dopředu.

Všechny tituly z Videopůjčovny iPrima najdete buď na webu iPrima.cz v záložce Videopůjčovna nebo na HbbTV, tedy pod populárním červeném tlačítku. Aktuálně je k dispozici asi sto pořadů a kromě předpremiér seriálů Modrý kód, Krejzovi a Černé vdovy můžete mimo jiné vidět pohádky pro nejmenší, životopisné drama Escobar, český film Úsměvy smutných mužů či celou sérii „Četníků“.

ČTĚTE TAKÉ: Jak vypadá HbbTV Primy bez reklam?

„Nový projekt videopůjčovna přináší našim divákům možnost zhlédnout jejich oblíbené seriály až v sedmidenním předstihu. Zároveň jim rozšiřujeme portfolio pořadů o nabídku filmů z distribuce společnosti Bontonfilm. Věříme, že nová služba naše diváky zaujme, již první týden od jejího spuštění jsme celkem zaznamenali značný zájem,“ uvádí Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima.

V praxi vše funguje tak, že si vyberete z nabídky pořadů a provede jednorázovou platbu kartou, pomocí SMS nebo přes PayPal. Od prvního spuštění snímku máte na přehrání 48 hodin, nejpozději ho však musíte pustit do 30 dnů. Následně lze video zhlédnout opakovaně bez omezení. Jak ale uvádí FTV Prima v tiskové zprávě: „Každá výpůjčka se vždy řídí specifickými pravidly, která jsou popsána v jednotlivých článcích nápovědy.“

Vypůjčení předpremiéry na 48 hodin s neomezeným počtem zhlédnutí, bez reklam a v kvalitě HD přijde na 29 Kč.

Štítky