UVNITŘ FOTOGALERIE – Novinka přichází se zcela jiným vnějším designem než předchozí model a hlavně – s rozměrnějším a barevným displejem. Cena ovšem zůstává podobná – 799 Kč.

Přenosný SilverCrest DAB+ 297490 o kterém jsme vás informovali na počátku listopadu byl nyní nahrazen přístrojem s velmi jednoduchým označením SilverCrest Rádio DAB+. Vnější rozdíly jsou vidět na první pohled – jiný tvar, jiná barva a hlavně – jak můžete vidět ve fotogalerii níže – zcela přepracovaný displej.

K TÉMATU:

SilverCrest Rádio DAB+ nabídne tunery FM (VKV) i DAB/DAB+ a pro každý z nich můžete uložit až deset stanic. Zabudovaný barevný LCD displej má úhlopříčku 6,1 cm (2,4″) a poslouží třeba k zobrazení názvu vysílače a prezentaci doprovodných obrázků. Výbavu doplňují automatické vypnutí po nastavené době (Sleep) a dva budíky s možným odložením času a buzením buď tónem nebo z rozhlasové stanice. Hodiny jsou jako obvykle synchronizovány přes DAB+.

Přijímač se napájí buď z baterií (4x AA, až 12 hod.) nebo dodaným adaptérem z 230 V. K dispozici máte také výstup na sluchátka přes obvyklý 3,5 mm jack, integrovaný zesilovač má 1 W (RMS). Rozměry přijímače bez antény jsou 161 x 109 x 48 mm, hmotnost je asi 300 g. Spotřeba je udávána na 5 W při provozu, v pohotovostním režimu pak na 0,4 W.

Štítky