Dokrývač Nemanice – Vranovský vrch bude v rámci plánované údržbové přestávky 7. března odstaven na skoro celý den, a to jak pro DVB-T, tak pro DVB-T2.

Společnost České Radiokomunikace (CRA) zveřejnila plánované výluky svých vysílačů na měsíc březen. Mimo jiné ji 12. března mohou očekávat Votice a Praha-město, 15. března Jindřichovice pod Smrkem a 27. března Brno-město.

Zítra, tedy ve středu 6. března, bude plánovaná údržba prováděna na dokrývači Pardubice – Masarykovo nám., a to v době mezi 6:00 a 15:00 hod. Týkat se bude pouze Regionální vysílací sítě 8, tedy například stanic Barrandov News, Óčko Expres HD, Sport 5 či Regionální televize.

O den později, tedy ve čtvrtek 7. března, má projít údržbou, v době od 7:30 do 15:30 hod., dokrývač Nemanice – Vranovský vrch šířící veřejnoprávní Multiplex 1 a komerční dvojku pro DVB-T a Přechodové sítě 11 (Česká televize) a 12 pro DVB-T2. V rámci Přechodové sítě 12 najdete mj. hlavní Novu i Primu, Šlágr, TV Barrandov či Barrandov Krimi.

Všechny výluky budou bez náhrady, další nás – podle zatím zveřejněného plánu CRA – čeká 12. března ve Voticích a v Praze.

Štítky