Skoro celodenní plánovanou údržbu mohou pak v pátek očekávat ti, kteří přijímají signál z vysílače Hradec Králové-město na stanovišti Býšť Hoděšovice.

Výluka se v pátek 22. března dotkne Regionální vysílací sítě 8, a to v době od 6:00 do 15:00 hod. Regionální síť 8 přenáší například Barrandov News, Óčko Expres, Sport 5, Šlágr 2, Televizi Jéčko a také TV Brno 1 či Power TV.

Zítra, tedy ve středu 20. března, se v případě žižkovského vysílače CRA v pražských Mahlerových sadech dotkne výluka mezi 9:00 a 12:00 ho. veřejnoprávního Multiplexu 1 a komerčních multiplexů 2 a 3 pro DVB-T (mj. Nova, Prima a TV Barrandov), Regionální vysílací sítě 8 a také dvou přechodových sítí pro DVB-T2 – veřejnoprávní jedenáctky a komerční dvanáctky. Ta přenáší stanice Nova, Nova Cinema, šest kanálů FTV Prima a mimo jiné také oba Šlágry a čtyři stanice Barrandova.

Výše uvedené plánované údržbové přestávky jsou bez náhrady, nicméně dokrývač Velké Meziříčí, Fajtův vrch, který má výluku naplánovanou na zítřek mezi 12:30 a 15:00 hod. bude provozován na dieselový agregát, takže by divák neměl údržbu vysílače zaznamenat. Týkat se bude provozu Multiplexu 1 a 2 (DVB-T) a Přechodových sítí 11 a 12 pro DVB-T2.

Štítky