AKTUALIZOVÁNO, UVNITŘ MAPA POKRYTÍ: Bez náhrady bude na skoro celý den odstaven vysílač v Jílovišti u Prahy a na pár hodin také Třebíč, Strážný vrch.

AKTUALIZOVÁNO, 12:30 hod.: Společnost CRA ještě oznámila zítřejší výluku vysílače Třebíč, Strážný vrch, a to v době mezi 10:00 a 15:00. Týkat se bude multiplexů 1 a 2 a přechodových sítí 11 a 12 pro DVB-T2. Proběhne bez náhrady.

Plánovaná údržbová přestávka proběhne zítra, tedy ve středu 17. dubna v době mezi 6:00 a 15:00 hod. a dotkne se veřejnoprávního Multiplexu 1, Multiplexu 2 (TV Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a TV Barrandov) a Multiplexu 3. Ten provozuje Czech Digital Group a vysílá Prima Max, Prima Zoom, Kino Barrandov, Barrandov Plus, Óčko či třeba Šlágr TV.

Ve stejné době a stejném čase nastane výluka i pro DVB-T2, přesněji řečeno pro Přechodovou síť 11 České televize a Přechodovou síť 12. Přes ní České Radiokomunikace šíří signál komerčních stanic Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Love, TV Óčko, TV Barrandov, Kino Barrandov, Šlágr TV či Šlágr 2 TV.

Všechny výluky proběhnou bez náhrady a další nás – podle zatím zveřejněného plánu CRA – čeká až v úterý 23. dubna (Huslenky).

Ke stažení (PDF): 

Cukrák, pokrytí Multiplex 1, duben 2019

Cukrák, pokrytí Multiplex 2, duben 2019

Štítky