Společnost Expro mobil momentálně prodává svůj základní set-top box pro příjem zemského DVB-T/T2 ve dvou variantách. Nyní tu máme verzi třetí…

Sortiment značky v současné době zahrnuje dvě verze Maxxo T2 HEVC (základní a s připojením k Wi-Fi v ceně) plus kombinovaný model Maxxo Mini TV HD T2 HEVC. V tomto případě jde o přenosný LCD televizor spojený se set-top boxem pro příjem DVB-T2. Nedávnou novinkou je také miniaturní mobilní Maxxo T2 HEVC/H.265 Mobile HD TV určené pro příjem TV vysílání na mobilech a tabletech s Androidem a zařízeních s Windows.

ČTĚTE TAKÉ: Set-top box Maxxo T2 H.265 + Wi-Fi

Jak bylo řečeno, nyní uvedená verze Senior (799 Kč) mířící ale i na děti, je variantou základního set-top boxu Maxxo T2 HEVC/H.265, nazývaného též Maxxo T2 HEVC. Vedle aktualizace na poslední verzi firmwaru je největší změnou dodatečný druhý ovladač v ceně. Další takový přístroj na českém trhu snad ani není i když lze dětský/seniorský ovladač IsiZapper dokoupit k výrobkům Technisatu.

Maxxo T2 H.265 Senior – ovladač.

Jak vidíte ze snímku (druhý ovladač si můžete prohlédnout u recenze set-top boxu), je tu především rozšířená číselná klávesnice, ztlumení zvuku, ovládání hlasitosti a postupné přepínání kanálů. Zjednodušený ovladač je tak určen zejména k tomu, aby zabránil nechtěnému rozladění přístroje, zpřeházení kanálů v seznamu nebo zapnutí či vypnutí dalších funkcí. Určen je zejména pro ty, kteří nepoužívají tzv. dětskou pojistku nebo s ní nemají dobré zkušenosti.

Štítky