Novinka se bude zatím týkat pouze televizorů z modelové řady QLED 2019 a dovoluje prezentovat světoznámá umělecká díla i osobní obsah.

Režim Ambient umožňuje u „vypnutých“ televizorů Samsung zobrazovat v například datum a čas, vaše oblíbené fotografie či třeba dekorativní zátiší jaké vidíte na snímku. Známý korejský výrobce nyní také navázal spolupráci s několika umělci, jako jsou nizozemská dvojice Scholten & Baijings či Tali Lennox, která se prosadila nejen v módním průmyslu, ale proslavila se i svými abstraktními olejomalbami. I takováto díla hodlá Samsung díky režimu Ambient zpřístupnit na svých televizorech.

„Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout režim Ambient, který nejenže přidává novou hodnotu, ale umožňuje televizní obrazovku využít i pokud je přístroj vypnutý, a překračuje tak hranice tradičního využití televizoru,“ uvedl Jongsuk Choo, výkonný viceprezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. „V průběhu následujících několika let hodláme obsah dostupný v režimu Ambient i nadále rozšiřovat na základě spolupráce s mladými talentovanými umělci, abychom tak našim zákazníkům nabídli další užitečné způsoby, jak si svůj televizor QLED ještě lépe vychutnat.“

Štítky