UVNITŘ MAPA POKRYTÍ – Speciální program zaměřený na přenosy z hokejového mistrovství světa a fotbalových zápasů bude vysílat pouze po dobu hokejového šampionátu.

Nejen veřejnoprávní digitální síť ČRo DAB+, ale také rozhlasový multiplex společnosti Teleko šíří signál dočasné digitální stanice Radiožurnál Sport, kterou po dobu hokejového mistrovství světa provozuje Český rozhlas. O zařazení programu informoval operátor na svém webu. „Od 10.5. je vysílán po dobu Mistrovství světa v ledním hokeji v Bratislavě v rozhlasovém digitálním multiplexu TELEKO DAB speciální sportovní program Radiožurnál Sport. Tato stanice je při poslechu jakékoliv stanice našeho multiplexu načtena sama a zobrazí se v seznamu dostupných stanic,“ upozornilo Teleko.

Radiožurnál Sport nabízí přenosy zápasů hokejového šampionátu a také vybraných fotbalových utkání. Stanice bude vysílat pouze po dobu mistrovství světa v hokeji, tedy do konce května. V multiplexu Teleko nahradila dosavadní kanál Rádio Retro provozovaný rovněž Českým rozhlasem. Radiožurnál Sport vysílá v DAB+ také ve zmiňované veřejnoprávní síti ČRo DAB+, na internetu a prostřednictvím aplikací Českého rozhlasu pro chytré mobilní telefony a tablety.

Pokrytí digitálních rozhlasových sítí společnosti Teleko (Zdroj: Teleko.cz)

Štítky