Společnost O se dohodla na další spolupráci se Slovenskou asociáciou pre káblové telekomunikácie (SAKT) zaměřenou na šíření hip-hopového kanálu Óčko Black.

Óčko na Slovensku spustilo HD verze svých televizních stanic na začátku roku a v lednu k trojici svých stanic přidalo Óčko Black taktéž ve vysokém rozlišení. Stanice mapující mezinárodní, ale také českou a slovenskou scénu je tvořena play listovými relacemi, jako například Óčko Black list – Latino, nebo Roots, který se věnuje soulu, reggae, funku a RnB.

„Sme veľmi radi, že sa nám doterajšiu úspešnú spoluprácu s Óčkom pre našich členov podarilo rozšíriť aj o nový atraktívny hudobný počin na slovenskom a českom trhu – Óčko Black HD. Stanica je určená pre fanúšikov slovenskej, českej, ale aj svetovej hip-hop scény. Zároveň sme s potešením privítali informáciu o prechode vysielania kanálov skupiny Óčko do moderného HD formátu. Všetky tieto zmeny vyústili do podpisu novej dohody medzi našimi organizáciami. Veríme, že v podobnom duchu budeme môcť v budúcnosti podporiť ďalšie nové kanály či novinky kanálov Óčko,“ komentoval spolupráci zástupce SAKT, Vlastimil Lakatoš.

Hudební stanice Óčko, Óčko Star, Óčko Expres a Óčko Black jsou součástí skupiny Mafra.

Štítky