UVNITŘ FOTOGALERIE: Do prodeje vstupuje Philips 55PUS9104, jehož vnější design navrhovala společnost Georg Jensen a který také obdržel ocenění IF Design Award.

O televizoru – a další kolekci TP Vision pro rok 2019 – jsme vás už informovali, takže jen stručně. Philips 55PUS9104 je designový LCD televizor, jehož vzhled navrhovala zmiňovaná dánská společnost, která vyrábí luxusních výrobky ze stříbra a leštěné oceli. A také od svého založení v roce 1904 dodává své výrobky přímo na královský dvůr v Kodani.

K TÉMATU: Televizory Philips 2019? Drtivá většina produkce s technologií Dolby, možná bude i OLED bez Androidu

Philips 55PUS9104 s rozlišením Ultra HD (4K) se bude u nás prodávat od začátku června 2019 v síti Datart za 36.999 Kč. Úhlopříčka je 55 palců, tedy 140 cm, zabudován je obrazový procesor P5, osvětlení pozadí Ambilight a návrh spojuje leštěnou ocel, sklo a zkosené nožičky podstavce, což je poznávací znamení klasického designu zmiňované dánské firmy. Na jedné je vyryto logo Philips, na druhé Georg Jensen.

Spodní strana rámečku obrazovky je z leštěné oceli, další tři jsou ze skla a zvýrazňují tak efekt osvětlení Ambilight. V podobném duchu je provedena i zadní strana, která je z části skleněná a z části zakrytá matně modrým krytem.

Štítky