Ve středu proběhne první údržbová přestávka, která bude, stejně jako ostatní, bez náhrady. Týkat se bude dokrývače Železná Ruda, Rozvodí.

Naplánována je na dobu mezi 8:00 a 15:00 hod. a půjde o DVB-T multiplexy 1, tedy veřejnoprávní, a 2, což je komerční šířící stanice Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a Barrandov. Dotkne se ale také DVB-T2, a to veřejnoprávní Přechodové vysílací sítě 11 a komerční dvanáctky. Ta vysílá například Barrandov News, Kino Barrandov, Nova Cinema, Nova, Óčko či Prima Zoom a Prima.

Železná Ruda, pokrytí PS 11, červen 2019.

O den později, tedy ve čtvrtek 13. června, se odmlčí signál vysílače Domažlice, Nový Kramolín, Vraní vrch. Plánovaná údržbová přestávka proběhne od půlnoci do šesté hodiny ranní a týkat se bude pouze Multiplexu 1 se stanicemi České televize a Českého rozhlasu.

V pátek 14. června mohou ti, kteří využívají signál z vysílače Loučovice Krásné pole, očekávat krátkou výluku v době mezi 12:00 a 14:00 hod. Půjde o program Multiplexu 1 a 2 a také obou výše zmiňovaných přechodových sítí DVB-T2.

Další údržbová přestávka na vysílačích CRA je podle zatím oznámeného seznamu naplánována na 18. 6. 2019 pro Chomutov, Vysoká Pec, Jedlák.