Podrobné mapy pokrytí Přechodové sítě 12, kterou provozují České Radiokomunikace, jsou dostupné v základním navigačním menu serveru Televizníweb.cz (mapka k této zprávě je ilustrační).

Nové mapy pokrytí signálem televizního vysílání ve standardu DVB-T2 pro Brno a Ostravu doplnil Televizníweb.cz do své databáze map pokrytí přechodových sítí DVB-T2. Na webu jsou zatím takto dostupné pouze údaje o jedné z tří plánovaných přechodových sítí, konkrétně o Regionální síti 12 provozované Českými Radiokomunikacemi. Další dvě plánované sítě, které mají provozovat Česká televize a společnost Digital Broadcasting, zatím nezahájily vysílání. Jakmile se tak stane, Televizníweb.cz doplní svoji databázi i o jejich mapy pokrytí.

Pro Prahu nabízí Televizníweb.cz samostatné mapy pokrytí pro vysílač Praha – Žižkov i vysílač Praha – Cukrák. U Brna a Ostravy jsou k dispozici zatím pouze společné mapky pokrytí, které obsahují údaje o obou městských vysílačích. Redakce ale v blízké době doplní samostatné mapky pro vysílače Ostrava – Hošťálkovice, Ostrava – Hladnov, Brno – Hády a Brno – Barvičova.

Štítky