Panelovou diskusi o DVB-T2 a dalších platformách televizního vysílání povede šéfredaktor serveru Televizníweb.cz Jan Potůček.

Druhá televizní digitalizace a přechod na pozemní digitální televizní vysílání ve standardu DVB-T2 budou tématy 21. ročníku tradičního podzimního setkání provozovatelů elektronických komunikací, které se uskuteční ve čtvrtek 21. září 2017 ve Sportovním centru v Nymburce. Akce, již každoročně pořádá společnost Lica, se kromě DVB-T2 a legislativních změn okolo druhé televizní digitalizace zaměří i na OTT, ochranu obsahu a vývoj technologií, ale také na placené televizní služby.

Setkání se zúčastní provozovatelé sítí pro pozemní televizní vysílání, ale také operátoři kabelových televizí, poskytovatelé programů, provozovatelé telco sítí a poskytovatelé internetového připojení. Součástí setkání bude i panelová diskuse moderovaná šéfredaktorem serveru Televizníweb.cz Janem Potůčkem, v níž se setkají operátoři přechodových sítí DVB-T2, provozovatelé placených televizních platforem i nelineárních video služeb. Podrobnosti o programu zveřejní organizátor začátkem září na webu www.lica.cz.

Štítky