České Radiokomunikace dnes spustily televizní vysílání nové generace v Chomutově a Zlíně, Česká televize oznámila harmonogram spouštění veřejnoprávního přechodového multiplexu.

Další aktualizací prošla databáze map pokrytí přechodových sítí DVB-T2 na severu Televizníweb.cz. V souvislosti s dnešním startem přechodového multiplexu Českých Radiokomunikací (CRA) v Chomutově a Zlíně jsme doplnili podrobné mapy pokrytí vysílačů Přechodové sítě 12 Chomutov – Jedlová hora a Zlín – Tlustá hora. Zpětně jsme doplnili i další chybějící mapy pokrytí vysílačů Ostrava – Hladnov, Jeseník – Praděd a Brno – Kojál. V přehledu programů šířených přechodovou sítí DVB-T2 přibyla stanice Šlágr 2, která v tomto multiplexu vysílá od konce listopadu. Nově spuštěné vysílače jsme doplnili do tabulky spuštěných vysílačů.

Aktualizovaná je i celková mapa pokrytí přechodové sítě CRA. U České televize a její Přechodové sítě 11 jsme doplnili harmonogram spouštění veřejnoprávního přechodového multiplexu a tabulku s vysílacími kanály pro jednotlivé kraje České republiky, která obsahuje nynější kanály veřejnoprávního multiplexu 1 ve standardu DVB-T, Přechodové sítě 11 ve standardu DVB-T2 a finální sítě 21 ve standardu DVB-T2. Stránky věnované Přechodové síti 13 provozované společností Digital Broadcasting se aktualizace nedotkla, ale do konce roku bude doplněna o nově spuštěné vysílače, na jejichž zprovoznění nyní operátor intenzivně pracuje.

Štítky