UVNITŘ GALERIE – Zařízení představuje kombinaci tunerů FM/DAB s poslechem internetových stanic a streamováním audia jak ze sítě či z rozhraní USB, tak prostřednictvím Bluetooth.

Poté, co se nečekaně rychle vyprodala první dodávka tohoto nijak levného a v podstatě univerzálního FM/DAB přijímače, dorazila další. A co za 10 490 Kč dostanete? Především stereo systém typu 2.1 s integrovaným zesilovačem o výkonu 2x 20 wattů doplněný 30 wattovým, taktéž integrovaným subwooferem (výdech směrem dolů). Celkový výkon tak dělá plných 70 W RMS.

Vedle tunerů pro příjem analogového FM/VKV a digitálního rozhlasu DAB/DAB+ je tu také zabudovaný CD přehrávač (CD-R/RW, MP3), Bluetooth, NFC, výstup na sluchátka, rozhraní USB a také Ethernet (LAN) pro napojení na internet, resp. příjem internetových stanic, což jde ale udělat i přes Wi-Fi (802.11 a/b/g/n, 2,4 i 5 GHz). Vše doplňuje streamování muziky z domácí sítě (UPnP), funkce multiroom, Spotify Connect a ovládací aplikace MyDigitradio.

Do paměti lze uložit po dvanácti stanicích pro FM a DAB, využít lze ale i tzv. oblíbené položky. Bluetooth ve verzi 4.0 podporuje profily A2DP, HFP, HSP a AVRCP, rozhraní USB umožňuje jednak přehrávání audia a jednak dobíjení napojeného zařízení. Zabudovaná teleskopická anténa se dá zaměnit za připojení pro anténu klasickou, napájecí zdroje je externí. Spotřeba je uváděna na 59,4 W, pohotovostní režim se liší podle toho, zda je přijímač připojen přes Wi-Fi (1,35 W) či nikoli (0,65 W).

TechniSat DigitRadio 600 se dodává s dálkovým ovladačem v bílé nebo antracitové barvě, hmotnost je 4,9 kg a rozměry (švh) 400 x 170 x 215 mm.

Štítky