Redakce doplnila mapy pokrytí přechodových sítí DVB-T2 o čtyři vysílače, které dnes spustily společnosti Digital Broadcasting a České Radiokomunikace.

Mapy pokrytí a tabulky spuštěných vysílačů Přechodových sítí 11 a 13 pro pozemní digitální televizní vysílání nové generace DVB-T2 dnes ve své databázi aktualizoval Televizníweb.cz. Reaguje tak na spuštění čtyř nových vysílačů DVB-T2, tří od společnosti Digital Broadcasting (Přechodová síť 13) a jednoho České televize (Přechodová síť 11). V tabulkách spuštěných vysílačů jsou uvedeny vysílací kanály, výkony a polarizace nově spuštěných vysílačů. Mapy pokrytí se v databázi nachází rozděleny podle jednotlivých krajů České republiky a jejich miniatury lze kliknutím zvětšit na náhledy a poté na plnou velikost.

PŘÍMÝ LINK: Mapy pokrytí přechodových sítí DVB-T2 na serveru Televizníweb.cz

Digital Broadcasting dnes zahájila vysílání Přechodové sítě 13 z vysílačů Česká Lípa – Špičák, Domažlice – Čerchov a Svitavy – Hřebečov. Česká televize spustila pro Přechodou síť 11 vysílač Chomutov – Jedlová hora. Další vysílače těchto dvou přechodových multiplexů DVB-T2 by měly odstartovat již v průběhu příštího týdne. Televizníweb.cz o nich bude včas informovat a provede další aktualizace map pokrytí.

Štítky