Jde o pět základních modelů s rozlišením HD Ready a Full HD v úhlopříčkách do 81 cm, resp. od 99 cm výše. Drtivá většina z nich nese logo „DVB-T2 ověřeno“.

Certifikovaný není pouze jediný televizor, a to Sencor SLE 39F14TCS, který používá obrazovku s rozlišením Full HD stejně, jako Sencor SLE 40F14TCS a Sencor SLE 43F14TCS patřící do stejné řady F14.

Všechny jsou vybaveny kompletní tunerovou sadou, tedy včetně nastupujícího pozemního vysílání v DVB-T2/HEVC, nechybí ale například ani tuner satelitní s funkcí FastScan (Skylink). Zabudován je zesilovač o výkonu 2x 6 wattů, pohledové úhly obrazovek jsou 178°, a to ze všech stran, a odezva jde od 6,5 ms do 8 ms.

Velmi podobné parametry mají i modely SLE 2814TCS a SLE 3222TCS lišící se vlastně jen nižším rozlišení obrazovky HD Ready.

Všechny novinky mají k dispozici EPG ze kterého jde i nahrávat do otevřeného formátu TS, takže záznam využijete například i v počítači. Přes rozhraní USB pak mj. zvládnete přehrát fotografie v JPG a video v XviD či MKV.