Plánovanou výluku na vysílačích Českých Radiokomunikací mohou očekávat diváci přijímající pozemní televizní signál z výše uvedených stanovišť. Výluky budou trvat necelý den a budou bez náhrady.

Hned prvního srpna v době od 6:00 do 15:00 hod. čeká údržbová přestávka vysílač Karlova Studánka Praděd a také Jáchymov Klínovec. V prvním případě půjde o DVB-T a veřejnoprávní Multiplex 1, dále pak o komerční multiplexy 2 a 3 šířící mj. kanály Novy, Primy a TV Barrandov. Výluka se týká také přechodových sítí 11 a 12 pro DVB-T2. Ty šíří jednak signál veřejnoprávní České televize a jednak stanice typu Nova, Óčko, Prima či Seznam.cz TV.

Vysílače CRA, výluka 1. a 2. 8. 2018.

V případě stanoviště Jáchymov Klínovec se údržbová přestávka týká obou výše zmiňovaných přechodových sítí pro DVB-T2 a Multiplexu 1 a 2. Výluka opět proběhne 1. srpna v době od 6:00 do 15:00 hod.

Další údržbová přestávka nastane hned 2. srpna, a to od 12:00 do 18:00 hod. a půjde o multiplexy 1 a 2. Tentokráte se dotkne Tábora a okolí, resp. těch, kteří přijímají televizní signál ze stanoviště Tábor-Čelkovice. Poté má být, podle zatím zveřejněných údajů, klid až do 7. srpna, kdy má přijít na řadu vysílač Zlín Tlustá hora.

Štítky