Novinek je celá řada a patří mezi ně i investigativně-reportážní cyklus Záhady Josefa Klímy nebo pořad Lucie Výborné nazvaný Extreme Interviews.

Novou celoplošnou televizní stanici internetové jedničky čeká první podzim a s ním přicházejí nové pořady, nové tváře a – mimo jiné – i nezávislý film a studentské pořady. Ty budou připravovány ve spolupráci s pražskou VOŠP a autorská tvorba se zároveň stane denní součástí webu Seznam Zprávy.

 K TÉMATU: Do Televize Seznam přichází Josef Klíma

Od pondělí do pátku bude Seznam.cz TV vysílat nový pořad ze světa obchodu přenášený z prostor studia v budově pražské burzy, víkendový program v hlavním vysílacím čase pak v pátek rozšíří nezávislé filmy, v sobotu unikátní sportovní show a na závěr týdne uvidíme seriály.

Velké množství novinek, které na podzim spustíme, jsme připravovali na základě zkušeností z prvního půlroku fungování televize. Ten potvrdil, že uvnitř Seznamu i mezi externími partnery je velká chuť program Televize Seznam dál inovovat a obohacovat o neotřelé formáty. Jsme televize z internetu. Máme v sobě zakódované, že moderní médium se neustále mění, říká ředitel divize Zpravodajství a Televize Seznam Jakub Unger.

Na nových formátech bude stanice spolupracovat s několika partnery. Například ekonomické studio vzniká s podporou Burzy cenných papírů Praha, filmové a seriálové akvizice zajišťuje společnost AQS a večerní sportovní show se ujme Elite Solutions.

Štítky