UVNITŘ VIDEOUKÁZKA – Relax, který vysílá i v rámci přechodové sítě 13 v DVB-T2, přichází s novým podzimním schématem a sloganem „Pohodová televize“.

Relax, součást mediální skupiny Pohoda, při příležitosti svých 5. narozenin nasadil do vysílání nové grafické schéma, jehož autorem je Vladimír Jaške, kreativní ředitel TV Relax a TV Rebel.

Do druhé části tohoto roku navíc tato „rodinná televize“, jak se sama označuje, vstupuje s mottem „Pohodová televize“ a také do pravidelných denních upoutávek zapojila své zaměstnance, moderátory a – jak sama říká – „všechny členy rodiny Relax“.

Co se týče podzimního programového schématu očekávat můžete mexické romantické seriály Labyrinty vášně, nesmrtelnou – a každodenní – Esmeraldu a také domácí magazín pro ženy „Dámská jízda s Heidi“. Diváci nepřijdou ani o seriály Stefanie a Doktor z hor a ty, co rádi cestují po Česku, možná zaujme pořad „Na špacírus Relaxem“, který moderuje manželský pár Michaela a Roman Tomešovi.

V neposlední řadě televize také pro diváky přichystala osvěžení zpravodajství, které nově naleznete pod názvy jako „Pohodové zprávy“ a „To nej z regionů“. K dispozici jsou také zcela nové webové stránky.

Jak říká „artdirector“ Vladimír Jaške: Není náhoda, že v novém Relaxu budeme více pracovat s písmenem X, než tomu bylo doposud. Ženy mají na rozdíl od mužů v buňkách vepsán o jeden chromozom X navíc. Čímž se od nich odlišují. Televizi Relax sledují převážně divačky a tím, že klademe důraz na práci s písmenem X, jsme chtěli vyzdvihnout jejich jedinečnost.

 

Štítky