Na počátku června jste mohli na přepracovaném HbbTV například na Kinosvět zcela nově najít přístup k pořadům z portálu Filmpopular. Nyní byla aplikace dopracována a její zkušební provoz byl ukončen.

Videotéka portálu Filmpopular nabízí přes 2500 nejrůznějších pořadů ze stanic Kinosvět, WAR svět válek, CS film, CS mini a Horor film. Roční předplatné vyjde na 199 Kč, slovenský divák zaplatí necelých 8 €.

Vybrané pořady tak mohou přes aplikaci HbbTV sledovat i ti diváci, kteří nevyužívají placené televizní služby nejrůznějších operátorů. Filmpopular byl původně přístupný jen prostřednictvím počítačů, tabletů či chytrých telefonů.

K TÉMATU: Podívejte se, jak vypadá nové HbbTV na stanici Kinosvět

Jaké je volné a placené HbbTV na stanici Kinosvět?

Československá filmová společnost k tomu dodává: „Cílem bylo zlepšit dostupnost jednotlivých pořadů všem zájemcům, zvýšit jejich uživatelské pohodlí, více zviditelnit některé typy pořadů a některé osobnosti, které s námi spolupracují a odstranit omezení on-line vysílání.“

HbbTV televize Kinosvět je dostupné jak prostřednictvím satelitního, tak pozemního vysílání, a to na platformě Skylink, v Regionální síti 7 společnosti Progress Digital a v Regionální síti 4 společnosti Prague Digital TV pokrývající Prahu a Střední Čechy.

Štítky