UVNITŘ VIDEO – Novinka řady R s plně výsuvnou obrazovkou má tři režimy práce, včetně zcela skrytého displeje a pouze hudební produkce. Podívejte se ale sami…

LG Signature OLED TV R, nebo také LG Signature OLED65R9 či LG OLED65R9 nabízí, stejně jako další špičkové modely LG představené na CES 2019, umělou inteligenci ThinQ a procesor α9 Gen 2. V tomto směru má tedy obdobné možnosti, jaké jsme popisovali u jiných televizorů z kolekce 2019/2020. Zcela jiné je ale provedení à la nízký stolek ze kterého obrazovka jednoduše vyjede, což není třeba nijak popisovat, protože níže uvedené video je demonstrativní více než dost.

K TÉMATU:

K dispozici jsou tři různé režimy práce: Full View, Line View a ZeroView. V tom posledním je obrazovka zcela skryta v základně, nízkém stolku, a nabízí jen poslech hudby či mluveného slova.

  • Režim Line View dovoluje částečné vysunutí obrazovky třeba pro zobrazení hodin, počasí atd. K dispozici je tak několik takto nazvaných režimů, jako Clock, Frame (fotky), Mood (pohodová atmosféra), Music a HomeDashboard.
  • Třetí režim – Full View – už pracuje jako tradiční televizor s plně vysunutou obrazovkou a všemi funkcemi, které běžně používáte.

LG Signature OLED TV R má úhlopříčku 65 palců, tedy 165 cm, rozlišení Ultra HD (4K) a audio systém typu 4.2, tedy se dvěma subwoofery. Nechybí obvyklé režimy pro přehrávání obsahu s HDR, tedy například Dolby Vision a také schopnost dekódovat zvuk v Dolby Atmos. Termín uvedení a cena nebyly oznámeny.