Nejlepší výrobky vyhlašuje nejen několik časopisů, ale také veletržní správa, resp. pořadatel výstavy. Co jsem se namátkou díval, přelomový „navíjecí“ televizor LG OLED65R9, nechyběl nikde.

Veletrh CES letos zřejmě v Las Vegas uděloval jen „CES 2019 Innovation Awards“, nebo jsem tradiční „Best of…“, přes všechnu snahu, nedokázal najít. Nebylo by divu, protože webové stránky nejsou ideální, což je ovšem čirý eufemismus. Ostatně tohle je společné snad všem výstavám na světě a ani stránka s oceněním „CES 2019 Innovation Awards“ na tom není lépe (nemluvě o kvalitě zde uvedených fotografií).

K TÉMATU: To nejzajímavější z veletrhu CES 2019 v Las Vegas: Televizní novinky na jednom místě

U ocenění nejenže neuvidíte všechny produkty, ale nikdo vám to nepoví a vše navíc vypadá zcela kompletně. Nemluvě o tom, že mezi vybranými produkty – světe div se – nebyl jediný televizor, a to je to nejprodávanější komodita klasické „spotřebky“!

Nechme ale nářků a podívejme se, co vlastně bylo – v rámci kategorie Video Displays, ke které se ovšem musíte propracovat – oceněno. Stručně vzato jde o čtyři výrobky Samsungu a po jednom od LG a firem Netgear, Cleer a Cinotop Electronics, která se věnuje rozměrným dotykovým obrazovkám.

Výrobky jsou uváděny v abecedním pořadí a s původními názvy.