Pravidelná údržbová přestávka vysílačů CRA ve středu 3. dubna dospěje do Plzně a na sever republiky, nedaleko Jablonce na Nisou.

Týkat se bude dokrývače Hejnice, Lázně Libverda u Frýdlantu. Zde bude signál odstaven bez náhrady v době mezi 7:00 a 15:00. Půjde o komerční Multiplex 2, a tudíž stanice Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a Barrandov, a taktéž komerční Přechodovou síť 12. Na ní mimo jiné naladíte hlavní Novu, Primu a Barrandov a také Óčko či Šlágr 2.

Jen poměrně krátce vypadne televizní signál na pomalu opačném konci republiky, na vysílači označeném na stránkách CRA jako „Plzeň-město, stanoviště Ledce u Plzně Krkavec“. Zde se bude výluka – opět bez náhrady – týkat pouze Regionální vysílací sítě 8. Ta šíří například Barrandov News, Óčko Expres, Sport 5, stanice Regionalnitelevize.cz a Televize Jéčko a také Retro Music TV.

Další plánovaná údržbová přestávka je zatím ohlášena až na 16. dubna pro Nemanice Vranovský vrch a na 17. dubna pro Prahu. Na konci měsíce to pak čeká ještě Příbram.