Na návštěvníky, vedle zmiňované velké výstavy, čekají i novinky pro rok 2019, autorádia s DAB a letos poprvé také adaptéry pro poslech digitálního rozhlasu v automobilech s analogovým příjmem.

Vše se odehraje tuto sobotu 18. května 2019 v době od 9:00 do 18:00 hodin v prodejně Českého rozhlasu, Vinohradská 12, Praha 2, kde setkání pořádá společnost RTI cz ve spolupráci s Českým rozhlasem a prodejnou Českého rozhlasu při příležitosti dne otevřených dveří ČRo.

ČTĚTE TAKÉ:

Jednou ze zajímavostí bude DAB+ integrované ve zpětném zrcátku, zcela nově se budou prezentovat značky Hama, Kenwood, Pop či Silvercrest. Všichni návštěvníci si mohou rozhlasové přijímače vyzkoušet, seznámit se s jejich funkcemi a také – jak je zvykem – porovnat si poslech digitálního a analogového rozhlasu. K vidění bude okolo 60 přijímačů od 16 výrobců a vybrané přístroje bude rovněž možné v prodejně Českého rozhlasu zakoupit.

K vidění tu bude celá řada výborných přístrojů, které Televizní web v poslední době vyzkoušel, ať už jde například o značku Technisat, nebo výborný Silvercrest. Vaší pozornosti doporučujeme třeba Technisat Techniradio RDR, doplněk Technisat DigitRadio Car 1 a přítomen by rovněž měl být levný SilverCrest Rádio DAB+ a výborný kombinovaný přístroj Silvercrest SIRD 14 D1.

Další informace najdete na www.densdigitalnimradiem.cz.

Štítky