Stolní přijímač v bílé, nebo s dřevěným dekorem (bříza), má moderní vzhled, dvouřádkový displej a jeden reproduktor doplněný o bassreflexem na zadní straně.

Za cenu 1290 Kč dostanete tunery pro VKV/FM a DAB/DAB+ každý s 20 pozicemi pro uložení stanic a také možnost streamovat hudbu přes Bluetooth 4.2 s profily AVRCP a A2DP. Zabudovaný zesilovač poskytuje 5 W výkonu při zkreslení 10 %, kmitočtový rozsah je 150 – 15.000 Hz.

ČTĚTE TAKÉ: SilverCrest Rádio DAB+ nabídne výborný poměr cena/výkon a zajímavé funkce

SRH 5 A1 má zabudován audio vstup (jack) a také výstup na sluchátka. Rozměry přijímače bez teleskopické antény jsou 228 x 135 x 152 mm, hmotnost 1,2 kg. Spotřeba za provozu má být asi 10 wattů, v pohotovostním režimu pak ≤ 1 W.

Datum zahájení prodeje – podle stránek Lidlu – je „…mezi 11. 6. a 17. 6. 2019“ a podle příručky, která je zde ke stažení, má přijímač v případě VKV zvládnout funkci, která se v poslední době naštěstí objevuje stále častěji – totiž AMS. Jde o proladění celého pásma s automatickým uložením nalezených silných stanic do paměti. V případě DAB/DAB+ je pak vedle obvyklého vytvoření seznamu kanálů k dispozici i odstranění těch neaktivních.

Štítky