Výluky postihnou jak signál multiplexů stávajícího DVB-T, tak hlavní přechodové sítě nastupujícího DVB-T2.

Dne 24. 7. 2019, tedy ve středu, proběhne v době od 6:00 do 15:00 hod. údržbová přestávka při které se bez náhrady odmlčí vysílač CRA Jihlava umístěný na stanovišti Mrákotín u Telče, č. p. 309, Javořice. Šířen tak nebude DVB-T signál veřejnoprávního Multiplexu 1 a komerčních multiplexů 2 a 3 vysílajících hlavní i doplňkové kanály Barrandova, Skupiny Nova, či například FTV Prima.

Pokrytí vysílače Jihlava, Mrakotín, Javořice, PS12, červnec 2019.

O signál rovněž přijde Přechodová vysílací síť 11 (stanice ČT a ČRo) a Přechodová vysílací síť 12. Ta zajišťuje vysílání skoro dvacítky kanálů typu Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Love, Prima Krimi, Prima Zoom, Prima Max, Prima Cool či TV Óčko. Pokrytí signálem v plném rozlišení je ke stažení níže.

Pokrytí vysílače Praha, Žižkov, Multiplex 1, červenec 2019.

O den později, tedy ve čtvrtek 25. 7. 2019, v době mezi 9:00 a 12:00 hod., postihne výluka známý vysílač Praha město, Mahlerovy sady (Žižkov). Opět bude bez náhrady a k výše uvedeným multiplexům pro DVB-T a DVB-T2 se ještě přidají Regionální vysílací síť 8 s kanály jako Barrandov News, Óčko Expres, Power TV, Regionalnitelevize.cz, Sport 5, Televize Jéčko či TV Brno, a Regionální vysílací síť 12. Ta šíří signál stanic Prima Cool, Prima, Retro Music TV a TV Brno.

Další výluka je naplánovaná na pondělí 29. 7. a dotkne se dokrývače Náměšť nad Oslavou.

Ke stažení (plné rozlišení, PDF):

Štítky