Novinka nabízí netradiční design, dva oddělené systémy práce a obrazovku s LCD technologii QLED. Při nákupu do konce roku získáte i vyměnitelný rám zdarma.

Od poloviny září se v Česku začíná prodávat televizor The Frame, který má dvě podoby. Pokud je zapnutý, jde o běžný televizor se vším všudy. Po vypnutí se však mění na obraz a aby se nepokazil celkový dojem, je standardně vybaven nástěnným držákem pro tzv. bezmezerovou instalaci. Připojení k oddělené základní jednotce pak obstarává jediný a velmi tenký kabel, který zároveň přivádí i napájení. Za příplatek pak můžete televizor umístit i na speciální podlahový Studio Stand à la podstavec pro malířské plátno.

ČTĚTE TAKÉ: Televizor Samsung UE50RU7472 vyniká poměrem cena/výkon

Televizor je nabízen ve čtyřech úhlopříčkách, a to 109 cm (43″, 24.990 Kč), 124 cm (49″, 29.990 Kč), 140 cm (55″, 34.990 Kč, Samsung QE55LS03), 165 cm (65″, 44.990 Kč) a vedle běžných vlastností a funkcí, včetně kompatibility s novým DVB-T2/HEVC dostanete na výběr ze čtyř barevných rámů (hnědý, béžový, bílý a černý). Jejich cena začíná na 2.490 Kč, jsou vyměnitelné a výrobce udává, že to „zabere jen několik sekund“.

Jestliže se The Frame nepoužívá jako televizor, ukazuje reprodukce obrazů nebo umělecké snímky. Díky čidlu monitorujícímu jas okolí dokáže také upravit barevné podání a nastavit si můžete jak dlouho se mají snímky ukazovat v případě, že pohybový senzor zjistí, že v místnosti nikdo není.

Majitelé The Frame mají na výběr ze sedmi možností zobrazení snímků a deseti barevných podkladů. Na jedné obrazovce pak mohou mít například až tři fotografie, nebo jednu rozdělenou do tří částí.

V případě zakoupení The Frame do 31. 12. 2019 získáte zdarma vyměnitelný rám a čtyřměsíční předplatné aplikace Obchod s uměním. Ta staví na partnerských vztazích s řadou galerií a muzeí a zpřístupňuje na obrazovce televizoru více než tisíc uměleckých děl.