UVNITŘ PROGRAM – Akce je určena především pro zástupce městských částí hlavního města Prahy, měst a obcí Středočeského kraje a médií.

Jak bude probíhat vypínání pozemního digitálního televizního vysílání DVB-T České televize v Praze, které nastane již 27. listopadu letošního roku? Na co všechno se mají připravit diváci v metropoli a Středočeském kraji a které vysílače a dokrývače se budou v tomto termínu vypínat? Které přijímače DVB-T2 jsou vhodné pro příjem českých televizních sítí nové generace a jak správně upravit společné televizní antény pro příjem vysílání DVB-T2? Na to vše odpoví seminář, který ve čtvrtek 24. října 2019 pořádá ve svých prostorách Na Františku 32 na Praze 1 ministerstvo průmyslu a obchodu. Dopolední akce začíná v 9:30 a je určena především pro zástupce místní samosprávy a regionální média z Prahy a středních Čech.

Na semináři vystoupí Pavel Dvořák, předseda Koordinační expertní skupiny při ministerstvu průmyslu a obchodu, Marcel Procházka, ředitel regulace Českých Radiokomunikací, Radim Pařízek, jednatel společnosti Digital Broadcasting, Michal Kratochvíl, technický ředitel České televize, Jakub Melín, servisní technik a anténář ve společnosti DVB servis a Dušan Matys z Asociace krajů České republiky. Vzhledem k omezené kapacitě sálu je nutné, aby se zájemci předem registrovali prostřednictvím tohoto online formuláře.