U nás zatím nepříliš rozšířená služba se díky internetové televizi Lepší.TV dostává na podstatně vyšší úroveň. Začíná být totiž k dispozici i na těch platformách, kde HBO GO není a hned tak ani nebude.

On-line videotéka HBO OD (On-Demand, tedy na vyžádání) se od HBO GO dnes moc neliší a původní idea, že jedno bude kompletní služba a druhá služba omezenější a tak říkajíc na cesty, se v praxi tak nějak rozplynula. Rozdíly ale nejsou důležité. Důležité je to, že na některých zařízeních je videotéka HBO k dispozici v podobě HBO GO a na jiných prostě není. Tedy až doteď nebyla…

ČTĚTE TAKÉ:

Díky přístupu internetové televize Lepší.TV, která více sází na provoz přes aplikace, než set-top boxy, a kterou mimo jiné najde u televizorů s Android TV (Philips, Sony, TCL…) či u značek Finlux, Hisense, LG, Samsung, Vestel, atd., atd., je HBO OD všude tam, kde je Lepší.TV. To v praxi znamená, že po spuštění Lepší.TV třeba na Samsungu zároveň můžete mít – na horní liště – i položku HBO OD. Pokud pochopitelně máte službu zaplacenu.

U Samsungu na tom možná tolik nezáleží, protože ten zároveň nabízí i aplikaci HBO GO, ale co třeba například Finluxu nebo Hisense, kde HBO není a nejspíše ani nebude?

Vedle toho Lepší.TV představila zcela nový design své aplikace (foto výše), a to jak pro televizory, tak pro počítače a mobily. Onu radikální změnu, kterou jsme už i částečně vyzkoušeli, vidíte v připojené fotogalerii a její výhodou se zdá být celá řada filtrů, které najdete i v části HBO OD. Vypsat si tak z videotéky například můžete všechny akční filmy od roku 1980 do roku 2000, které jsou jen s titulky. Nová verze představuje radikální změnu, ale zatím stále ještě máte možnost, vrátit se k původnímu designu aplikace u něhož diváci všech věkových skupin oceňují zejména střízlivost a přehlednost (foto níže). A to bohužel mnohým současným internetovým televizím chybí. Viz například Kuki.TV či Sledování.TV.

Službu HBO OD, která aktuálně přináší přes 1100 filmů a skoro 400 seriálových titulů nyní také najdete například u UPC. U Lepší.TV je HBO OD součástí balíčku HBO, který stojí 219 Kč měsíčně. V ceně jsou zároveň živé stanice HBO, HBO2 a HBO3 a také „mobilní“ HBO GO.

Štítky