Dvojici uvedených přístrojů spojuje certifikace u CRA, naopak se dosti liší vybavením vstupů a výstupů. Napájecí zdroje jsou vždy externí.

Gogen DVB 132 T2 PVR (699 Kč) je určen těm, kteří mají rádi zaoblené a u set-top boxů neobvyklé tvary. Nabízí jak výstup HDMI, tak SCART pro starší televizory a také anténní vstup a výstup a jedno USB, které najdete na boku.

Stejně jako u Gogen DVB 272 T2 PVR u něj můžete využít EPG, nahrávání i přehrávání živého televizního vysílání se zpožděním a připojit jde jak flash paměť, tak USB disk do kapacity 500 GB. Gogen u něj, stejně jako u vybavenějšího DVB 272, zdůrazňuje především dobrou lokalizaci, a to, že „první nastavení je velmi jednoduché.“

Gogen DVB 272 T2 PVR (799 Kč) je postaven trochu jinak, což můžete vidět na snímcích ve fotogalerii. Především je tu pouze anténní vstup, naopak přidáno bylo ethernetové připojení RJ-45 a dvojice rozhraní USB z nichž jedno je na čelní straně. Pro přehrávač multimédií je v případě videa udáváno AVI, MOV, MP4, MPG, MKV, TS a VOB.

Štítky