O těchto set-top boxech jsme se krátce zmínili v souvislosti s jejich certifikací u CRA. Nyní se na ně podívejme podrobněji.

Oba jsou vybaveny tunery DVB-T/T2/HEVC, nahráváním, přehráváním živého televizního vysílání se zpožděním (TimeShift) i funkcemi jako jsou EPG či přehrávání multimédií přes rozhraní USB. K oběma se také dodává stejný kompaktní dálkový ovladač u něhož šipková tlačítka slouží i pro regulaci hlasitosti a postupné přepínání kanálů. Podobná jsou ale i zabudovaná rozhraní, včetně RJ-45 pro napojení na domácí síť, resp. internet.

Hyundai DVBT 220 PVR (599 Kč) je malý set-top box bez konektoru SCART s dvojicí rozhraní USB z nichž jedno je na čelní straně. Pro nahrávání a multimédia můžete využit i disk s kapacitou až 500 GB, spotřeba v pohotovostním režimu by měla být nižší než 0,5 W, za provozu kolem 8 W.

O sto korun dražší a rozměrnější Hyundai DVBT 250 PVR už SCART zabudován má a má taktéž jedno USB na čelní straně. Jak ale vidíte z fotogalerie, je tu i podstatně více ovládacích tlačítek a vnější design je odlišný. Zajímavá je papírově dosti obsáhlá podpora multimediálních kontejnerů a formátů videa, včetně AVI, DivX a XviD, což by mělo platit i u DVBT 220 PVR.

Rozměry set-top boxu jsou 168 x 36 x 110 mm (švh), hmotnost 433 g. Spotřeba v pohotovostním režimu je < 0,5 W, za provozu 8 W.