Největší tuzemský operátor IPTV přidává, s výjimkou základního internetového připojení na doma, tři desítky televizních stanic ke každému vyššímu balíčku.

O2 od dnešního dne nabízí, pro domácí internetové připojení, zcela nové tarify bez závazků. Jejich součástí nyní také většinou je základní, či spíše speciální varianta O2 TV zvaná Modrá. Ta dává volně k dispozici 34 televizních kanálů z toho 22 ve vysokém rozlišení (HD).

K TÉMATU:

„Zákazníci, kteří si pořídí Internet HD stříbrný a vyšší, získají základní variantu O2 TV zdarma. V té najdou volně šířené stanice i vybrané filmové, dětské a dokumentární kanály. Mohou si tak zdarma vyzkoušet výhody digitální televize, jako je třeba zpětné zhlédnutí nebo pozastavení pořadu, a zároveň se vyhnout starostem s přechodem na DVB-T2,“ popisuje Richard Siebenstich, ředitel komerční divize v O2.

Jak vidíte, s výjimkou startovního balíčku O2 Internet HD Bronzový za 399 Kč, je tak od „stříbrné“ verze (499 Kč) internetového připojení od O2 k dispozici výše zmiňovaný televizní základ zdarma a bez časového omezení. V praxi tak mimo jiné dostanete volně vysílané české pozemní kanály, plus některé placené stanice, jako například National Geographic HD, Disney Channel, Filmbox HD či TA3.

O2 rovněž uvedlo tři nové televizní tarify pro O2 TV. Ty začínají na 299 Kč a jsou taktéž bez závazku. V základní O2 TV zvané Bronzová je 63 stanic z toho 27 v HD, ale najdete tu i O2 TV Sport. Tarify O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá jsou pak doplněny o exkluzivní kanály O2 TV Tenis a O2 TV Fotbal a k dispozici je i Premier Sport se zápasy anglické Premier League.

Štítky