Mobilní operátor přichází i s novým set-top boxem s operačním systémem označeným jako Android TV, což je vlastně totéž, co ve svých televizorech používá například značka Philips.

T-Mobile uvedl svou novou aplikaci pro všechna zařízení na kterých můžete její internetovou televizi využívat s tím, že to jde „bez set-top boxu přímo ve Smart TV Philips a Samsung“ k čemuž ještě dodává, že „Nová aplikace je společná nejen pro všechny televizní služby od T-Mobile, ale i všechna zařízení, na kterých lze TV obsah sledovat – mobil, tablet, internetový prohlížeč, set-top box. A nově i pro chytré televizory.“

V případě televizorů Philips (TP Vision), mluví společnost o verzi operačního systému Android TV 6.0 a vyšší, jiné značky postavené na stejném základě, například Sony a TCL, tisková zpráva neuvádí (viz dále).

T-Mobile TV Go na televizorech Samsung a Philips.

Verze aplikace pro chytré televizory Samsung (operační systém Tizen) je využitelná v přístrojích od roku výroby 2017 a má být ke stažení v nejbližší době. U dvou značek zmiňovaných v titulku, tak majitelé T-Mobile TV Go už set-top box nepotřebují a s výhodou si vystačí i s jedním dálkovým ovladačem. Mobilní operátor to uvedl s tím, že „Podpora dalších operačních systémů pro chytré televize (mimo jiné webOS; poznámka redakce – LG) a Android TV od dalších výrobců bude následovat v příštím roce.“

Nová verze aplikace T-Mobile TV Go je nyní k dispozici pro nové uživatele televizních služeb, stávající zákazníci na ni mají být postupně převáděni během následujících měsíců.

Zákazníkům je také k dispozici nový set-top box Kaon 6077 (nebo také Kaon KSTB6077) s operačním systémem Android TV nahrazující někdejší Arris.

Štítky