Pokud hledáte set-top box s více tlačítky na čelním panelu (je tu dokonce i vyvolání EPG), pak tady budete doma. Tenhle přístroj jich má totiž třikrát víc než je zvykem…

Za 799 Kč získáte přijímač s dvojicí rozhraní USB, konektorem SCART i digitálním koaxiálním rozhraní , byť v úsporné podobě 3,5 mm jacku. Zabudovány jsou obvyklé tunery DVB-T a DVB-T2/HEVC a přijímač prošel testy ověření příjmu DVB-T2 u CRA.

Hyundai DVBT 250 PVR umožňuje nahrávat a zvládá i přehrávání živého televizního vysílání se zpožděním TimeShift. Podle výrobce si také poradí, u videa přes USB, s externími titulky v češtině a uvidíme, zda jim půjdou nastavit i nějaké další parametry.

Díky rozhraní RJ-45 můžete set-top box připojit k internetu a pak využít například aplikace Youtube i když výrobce stejně, jako ostatní v podobných případech negarantuje funkčnost a je to vždy věcí aktuální situace, resp. aktuální verze firmwaru. Na oficiálních stránkách se také nepíše o možnosti využít pro napojení na internet USB Wi-Fi.

Štítky