UVNITŘ GRAFY – V počtu unikátních návštěvníků podle Google Analytics stoupl Televizníweb.cz oproti letošnímu říjnu o polovinu na 160 tisíc.

Listopadové vypínání prvních televizních vysílačů ve standardu DVB-T rapidně zvýšilo zájem uživatelů o Televizníweb.cz. Meziročně si náš server polepšil ve všech měřených veličinách trojnásobně. V počtu zhlédnutých stran dosáhl podle Google Analytics hodnoty 469 699, měl 244 813 návštěv a 154 362 unikátních návštěvníků. V porovnání s předchozím měsícem stoupla návštěvnost o polovinu a tento trend byl patrný již od září. Dosavadní prosincová návštěvnost naznačuje, že by Televizníweb.cz mohl přepisovat absolutní rekord v návštěvnosti na konci roku již třetí měsíc po sobě.

Televizníweb.cz je projektem agentury TAKTIQ Communications na podporu přechodu z pozemního televizního vysílání ve standardu DVB-T na pozemní digitální televizní vysílání ve standardu DVB-T2. Generálním partnerem serveru jsou České Radiokomunikace (CRA), provozovatel dvou ze čtyř celoplošných sítí DVB-T a technický operátor sítí DVB-T a DVB-T2 České televize. CRA provozují také Přechodovou síť 12 ve standardu DVB-T2 pro komerční televize šířené v multiplexech 2 a 3.

Provozovatel serveru Televizníweb.cz, agentura TAKTIQ Communications, je rovněž autorem státního informačního webu o přechodu na DVB-T2 www.televizezadarmo.cz, který provozuje pro ministerstvo průmyslu a obchodu.

Měsíční vývoj počtu unikátních uživatelů serveru Televizníweb.cz od listopadu 2018 do listopadu 2019 (Zdroj: Google Analytics)

Měsíční vývoj počtu návštěv serveru Televizníweb.cz od listopadu 2018 do listopadu 2019 (Zdroj: Google Analytics)

Měsíční vývoj počtu zhlédnutých stran serveru Televizníweb.cz od listopadu 2018 do listopadu 2019 (Zdroj: Google Analytics)

Štítky