I když set-top box nemá konektor pro připojení do Ethernet (LAN), tedy RJ-45, jde k němu – překvapivě – dokoupit USB Wi-Fi adaptér…

Levné Evolveo Alpha T2 (699 Kč) je vybaveno tunery pro příjem DVB-T a DVB-T2/H.265/HEVC a zvládá také obvyklé EPG, nahrávání (formát TSV), TimeShift (přehrávání živého TV vysílání se zpožděním) a přehrávání multimédií, a to včetně MKV a DivX, a podle zaslané tiskové zprávy i s českými titulky.

ČTĚTE TAKÉ: Evolveo Gamma T2 – slušný duální set-top box pro DVB-T2, ale nečekejte nic navíc

Standardně dodávaný ovladač zvládne (po naprogramování) základní řízení televizoru, tj. zapnout/vypnout, seřídit hlasitost a přepnout vstup. Dokoupit vedle toho můžete, za 149 Kč, i zjednodušený seniorsko-dětský dálkový ovladač REM 3055/3065 a jak taktéž vidíte ve fotogalerii, set-top box v pohotovostním režimu zobrazuje výrazné hodiny.

Rozměry Evolveo Alpha T2 jsou 135 x 28 x 70 mm, hmotnost 120 g a spotřeba v pohotovostním režimu nižší než watt. Přijímač je kupodivu možné rozšířit o USB Wi-Fi adaptér (199 Kč), který zajistí připojení do domácí sítě s internetem a následně pak můžete využít zabudované aplikace pro přístup na YouTube.

Štítky