Statický obrázek s nápisem „Už brzy“ vystřídalo logo se zvukem tikajících hodin. Na programové pozici nové zpravodajské stanice se ale neobjevilo žádné odpočítávání.

Start nového zpravodajského kanálu CNN Prima News se zřejmě blíží. FTV Prima vyměnila statický obrázek na programové pozici chystaného programu dynamickým logem a zvukem odtikávání času, který v neděli ještě upravila. Nedoplnila ale časový údaj ani reálné odpočítávání do startu. Loni 2. dubna při oznámení spolupráce s americkou CNN skupina oznámila, že zpravodajský kanál odstartuje do roka. Vysílací licenci však CNN Prima News získala až 25. června, takže start může oddalovat ještě o tři měsíce, aniž by porušila zákonnou podmínku, že program musí začít vysílat do roka od přidělení licence.

CNN Prima News má nabízet zpravodajství, publicistiku, diskusní pořady a tematické magazíny, přičemž část obsahu mají tvořit převzaté pořady z mezinárodní verze CNN International. Program má pozici v Přechodové síti 12 a finálním multiplexu 22 ve standardu DVB-T2, v Regionální síti 8 ve standardu DVB-T a nabídnou ho i operátoři placených televizních služeb na satelitu, v kabelové televizi a IPTV.

Štítky