Stanice ode dneška zařadila dopolední hudební dětský program, a to na kanálu, který se zaměřuje na starší cílovou skupinu.

Od pondělí 23. března byl dopolední blok stanice nahrazen pořadem určeným pro dětské publikum. Ve vysílaní se objeví původní tvorba Šlágru s názvem Písnička TV, kde děti mohou například vidět Dádu Patrasovou, Míšu Růžičkovou a řadu dalších.

„Vyslyšeli jsme početné hlasy z řad našich diváků, kteří v nyní tráví čas doma se svými vnoučaty a pravnoučaty. Je potřeba brát na ně ohled a snažit se oběma generacím pomoci. Věřím, že jim dokážeme zpříjemnit dopoledne,“ okomentoval programovou změnu generální ředitel Šlágru Karel Peterka.

Novinka je určena jen pro překlenutí současné nouzové doby nicméně minimální (či maximální) doba trvání vysílání nebyla oznámena. Šlágr také zvažuje opětovné vysílání Písnička TV v sítích kabelových a IPTV operátorů.

Televizní stanice Šlágr 2 vysílá v pozemním Multiplexu 23 a regionální síti Multiplex 8. Dostupná je také u některých poskytovatelů satelitního vysílání, v kabelových a IPTV sítích.

Štítky