A staví z velké části na akvizičních formátech, nově nabídne jak zahraniční seriály, tak publicistiku, filmy, dokumenty a také pohádky.

Diváci se dočkají seriálů jako PC Rebelové, Špinavý byznys a Zločinná mysl, premiérových dokumentů Forenzní analýza, Zločinecká impéria či Po stopách hudby a chybět nebude ani obvyklá vlastní tvorba. Původní publicistické a investigativní pořady, jako jsou Záhady Josefa Klímy či Šťastné pondělí, tak zůstávají a diváci se mohou těšit například i na nové díly pořadu Moje místa a také na novinku v podobě zpravodajsko-publicistického pořadu Detail.

ČTĚTE TAKÉ: Hlavní kanál Barrandova a TV Seznam od zítřka v pražském DVB-T2 ve vysokém rozlišení HD

„Televize Seznam prošla výraznou programovou proměnou. Většina obsahu je nyní založená na kvalitním a zajímavém akvizičním obsahu, který je doplněný tím nejlepším z vlastní produkce. Navíc od ledna nabízíme divákům v rámci přechodu na nový formát vysílání DVB-T2 vysílání ve vysokém rozlišení,“ říká ředitel Televize Seznam, Ivan Mikula.

A programové schéma? Plně ho vidíte ve fotogalerii, zde si jen řekněme, že pondělí a středa je vyhrazeno PC Rebelům, v úterý pochmurné severské detektivce Špinavý byznys a páteční pozdní večer bude věnován postapokalyptickému seriálu Skvrna z produkce Streamu.

Víkendové večery mají být ve znamení kvalitní filmové zábavy a například se tak představí oscarový snímek Fantastická žena, Touha zvítězit, Mžitky nebo francouzské drama Zjevení. Televize ale nechce zapomenout ani na ty nejmenší a proto na každý den přichystala pohádky a naučné pořady z cyklu Byl jednou jeden… Vedle toho bude navíc páteční večer patřit rodinným animovaným filmům.

Odpolední a Večerní zprávy Televize Seznam doplní nový publicistický pořad Detail a od 16. března se tak budou každé pondělí a čtvrtek od 21:25 hod. otvírat důležitá společenská a politická témata z Česka i ze světa.

Vysílání Seznam.cz TV najdete v pozemním, satelitním, kabelovém i IPTV vysílání. Na DVB-T/T2 ho naladíte v Multiplexu 3 (rozlišení 544 x 576 bodů), v Přechodové síti 12 (960 x 540 bodů), ve Vysílací síti 22 (960 x 540 bodů) a Vysílací síti 23. Zde už v HD, což v tomto případě znamená 1440 x 1080 bodů.

Štítky