UVNITŘ MAPY POKRYTÍ A VIDEO – Dnes byl známý sportovní kanál zařazen do dvou multiplexů společnosti Digital Broadcasting a jednoho u Progress Digital.

Televizní kanál Sport 5 je tu už více než deset let a zaměřuje se na celou řadu sportovních odvětví. Distribuován je jak do satelitního, kabelového a IPTV vysílání, tak do vysílání pozemního, a to jak v rámci DVB-T, tak nově i do DVB-T2.

Ode dneška ho najdete i u Progress Digital, a to v Regionální síti 7. Ta – mimo jiné – šíří televizní stanice CS Mystery, Rebel 2 Slušnej kanál či LTV Plus a také tři rozhlasové stanice – Radio Čas, Radio Čas Rock a Radio Dálnice ve standardu DVB-T.

Aktuální pokrytí Regionální sítě 7 ve standardu DVB-T (Zdroj: Progress Digital)

 

Přechodová síť 13 před pozastavením Technického plánu přechodu na DVB-T2 (Zdroj: Digital Broadcasting)

 

Multiplex 24 před pozastavením Technického plánu přechodu na DVB-T2 (Zdroj: Digital Broadcasting)

Sport 5 nyní rovněž naladíte u Digital Broadcasting v Přechodové síti 13 pro DVB-T2 a také ve finálním DVB-T2 Multiplexu 24, který distribuuje celoplošné i regionální stanice jako jsou Nova, Nova Action, Relax, TV V1, TV Morava nebo Info TV Brno a Jižní Morava.

Přechodová síť 13 (DVB-T2) pak zajišťuje vysílání více než dvacítky celoplošných a místních televizních stanic a najdete v ní kanály Skupiny Nova, JOJ Family, Rebel, Retro Music nebo například Polar a TVS.

Doposud Sport 5 vysílal terestricky v Regionální síti 8 provozované Českými Radiokomunikacemi.

Kliknutím na obrázek přehrajete informační video Sportu 5 o vstupu do DVB-T2:

Štítky