Zatímco od jiných, spotřebně elektronických výrobců zprávy na toto nevidíte, přední korejská značka nejen že prodloužila záruku, ale také…

Akce „90denní garance vrácení zboží“ se týká vybraných prodejců, jako jsou například Planeo Elektro, Samsung.cz, Sedláček či Značkové prodejny Samsungu. Při nákupu zboží níže uvedených druhů ho tak můžete u těchto a dalších prodejců bez udání důvodu do 90 dnů vrátit. Akce končí 30. června 2020, takže zakoupené zboží lze vrátit nejpozději do 28. září 2020.

Samsung kvůli koronaviru prodlužuje záruku

„Kvůli současné pandemii COVID-19 a souvisejících omezujících opatření se během následujícího období může každý z nás dostat do neočekávaných problémů. Proto jsme se u vybraných prodejců dohodli na možnosti vrátit vybrané produkty zn. Samsung bez uvedení důvodu do 90 dní. Zákazníci tak mohou potřebné zboží nakoupit bez obav z budoucnosti, při vrácení v uvedené lhůtě prodejce bez dalších dotazů vrátí plnou kupní cenu,“ uvedl Michal Forejt, ředitel divize spotřební elektroniky ze společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Možnost vrátit zboží se vztahuje na televizory, zvukové lišty a řadu bílé techniky jako jsou ledničky, pračky, vysavače, či mikrovlnné trouby.

Štítky