UVNITŘ VIDEO – Na 15. ročníku odborné konference se bude řešit mj. stav přechodu na pozemní digitální televizní vysílání ve standardu DVB-T2, aukce kmitočtů v pásmu 700 MHz a digitální rozhlas.

Až koncem dubna rozhodne Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace (AČRA-MK) o tom, zda posune letošní 15. ročník odborné konference DIGIMEDIA 2020 z původního červnového termínu na podzim. Organizátoři zatím stále počítají s tím, že akce proběhne v původním termínu 10. června v kongresovém sálu České televize v Praze na Kavčích horách. O případném posunu termínu má AČRA-MK rozhodnout koncem dubna. Pro jistotu si již nyní rezervuje náhradní termíny pro září nebo říjen letošního roku. Záviset bude také na opatřeních České televize, v jejíž prostorách se akce každoročně koná.

Letošní ročník konference DIGIMEDIA se bude zabývat aktuálním stavem přechodu na pozemní digitální televizní vysílání ve standardu DVB-T2, internetovými televizemi a streamovacími službami, aukcí kmitočtů v pásmu 700 MHz a strategií pro zavádění mobilních sítí nové generace 5G a také rozvojem digitálního rozhlasu DAB+ v České republice. Účast na akci přislíbili zástupci všech klíčových společností, které se zabývají televizním a rozhlasovým vysíláním a také provozem mobilních sítí. Mediálním partnerem konference je opět i server Televizníweb.cz.

Sledovali jsme živě: konference DIGIMEDIA 2019 o přechodu na DVB-T2, DAB+ a mobilní sítě 5G

Štítky